vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkebrun

2.664 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores kontinentalseng i mørkebrun stof, perfekt til en god nats søvn. Køb nu og forvandl dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335990099 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkebrun, Pris: 2664.00

Drømmer du om en god nattesøvn? Med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL kan du se frem til maksimal afslapning og komfort hver eneste nat. Den luksuriøse seng kombinerer stilfuldt design med uovertruffen kvalitet for at give dig den ultimative søvnoplevelse.

Sengens slidstærke stof i en dyb mørkebrun farve tilføjer et touch af elegance til dit soveværelse. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer langvarig glæde. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov og tilbyder fremragende rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig kroppens konturer og absorberer støj og bevægelser, hvilket resulterer i en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Som prikken over i’et har topmadrassen et blødt og hudvenligt stofbetræk, der gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med dimensioner på 193 x 90 x 78/88 cm for sengen, 90 x 190 x 20 cm for madrassen og 90 x 190 x 5 cm for topmadrassen, er denne kontinentalseng det perfekte valg for dem, der sætter pris på kvalitet og stil i deres soveværelse. Pakken indeholder alt, hvad du behøver for nem og bekvem montering, så du kan nyde din nye seng med det samme. Gå ikke glip af muligheden for at forvandle din søvn med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top