vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun

2.757 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Få en god nats søvn og væk frisk og veludhvilet hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335990139 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm i en elegant gråbrun farve er det ultimative valg for dig, der søger en perfekt balance mellem stil, komfort og funktionalitet i din søvnoplevelse.

Med et enkelt og rent design udsender denne kontinentalseng en aura af elegance og sofistikeret enkelthed, der vil være en smuk tilføjelse til enhver soveværelsesindretning. Den slidstærke stofbetræk er ikke kun stilfuld, men også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver smuk i mange år fremover.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at tilpasse sig dine personlige behov og giver fantastisk støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og forbedrede tilpasningsevne, er du garanteret en god nats søvn fri for støj og forstyrrelser.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer optimal stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, hvilket giver en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng.

For din bekvemmelighed leveres denne kontinentalseng med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk venligst, af hygiejniske hensyn kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Skab dit eget lille paradis med vidaXL kontinentalsengen og nyd den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet i din søvnoplevelse. Giv dig selv den luksus, du fortjener, med denne sublime kontinentalseng, der vil sikre dig en god nats søvn hver nat.

Scroll to Top