vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

2.249 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant mørkegrå stof. Prisvenlig og komfortabel søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335991089 Kategori:

Vil du ikke elske at falde i søvn på en luksuriøs og behagelig kontinentalseng hver nat? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i målene 80×200 cm i en elegant mørkegrå farve kan du se frem til ultimativ afslapning og en dyb søvnoplevelse hver eneste nat.

Denne kontinentalseng er ikke kun smuk at se på med sit enkle og rene design, men den er også yderst funktionel og holdbar. Den er betrukket med et slidstærkt stof, der både er åndbart og behageligt mod huden. Sengens sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen, der medfølger, er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer optimal støtte, holdbarhed og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket minimerer forstyrrelser, når du drejer og vender dig om natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at sikre ekstra komfort og beskyttelse medfølger der også en hudvenlig topmadras. Denne topmadras har et blødt stofbetræk og en behagelig fyld, der er skånsom mod din hud og giver dig den ekstra luksus, du fortjener.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er let at samle og kommer med en detaljeret brugermanual for at gøre monteringen hurtig og problemfri. Bemærk venligst af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Giv dig selv den gave at vågne op veludhvilet og forfrisket hver morgen med vores eksklusive kontinentalseng. Skab dit eget lille oase af ro og komfort derhjemme med denne elegante og funktionelle seng – du fortjener det.

Scroll to Top