vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkebrun

2.574 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Ideel til en god nats søvn og indretning i soveværelset. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335991122 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm er det perfekte valg til dig, der ønsker ultimativ komfort og en god nats søvn. Denne kontinentalseng er designet med fokus på både stil og funktionalitet, og vil med garanti give dig en behagelig og afslappende søvnoplevelse.

Sengen er betrukket med et slidstærkt mørkebrunt stof, der ikke blot giver et elegant og tidløst udtryk, men også sikrer langvarig holdbarhed. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet samt optimal støtte og tilpasning til din krop. Den mellemhårde madras giver dig den rette fasthed og stabilitet, samtidig med at den er behagelig at ligge på. Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt og blødt stofbetræk, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en seng, men en komplet løsning for en god nats søvn. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Oplev den ultimative søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen med madras og topmadras i den ideelle størrelse 90×190 cm. Med dette eksklusive tilbud får du ikke kun en seng, men en investering i din generelle trivsel og søvnkvalitet. Lad dig forkæle med komfort, stil og funktionalitet i en seng, der er designet til at imødekomme dine behov og skabe de perfekte rammer for en god nats søvn.

Scroll to Top