vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

2.616 kr.

Sov som en konge hver nat med vores luksuriøse kontinentalseng. Ideel komfort og stil i elegant gråbrun stof. Gør din søvnoplevelse til noget særligt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335991123 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras er en sand perle, der vil transformere din søvnoplevelse og give dig den ultimative komfort, du fortjener. Med sit elegante design og praktiske funktioner er denne seng et perfekt valg for enhver, der værdsætter kvalitet og stil.

Sengens slidstærke stof i en smuk gråbrun farve tilføjer et luksuriøst touch til dit soveværelse og sikrer en lang levetid. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, mens du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. Den medfølgende madras med pocketfjedre er designet til at give optimal støtte og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med en mellemhård støtte, der passer til enhver sovestilling, er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der er betrukket med et hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, så du kan svæve væk til drømmeland med lethed.

Ved at investere i denne kontinentalseng investerer du ikke kun i din søvnkvalitet, men også i dit velvære. Den medfølgende brugermanual gør monteringen enkel og problemfri, så du hurtigt kan nyde fordelene ved denne fantastiske seng.

Med målene 193 x 90 x 78/88 cm for sengen, 90 x 190 x 20 cm for madrassen og 90 x 190 x 5 cm for topmadrassen, passer denne seng perfekt til ethvert rum og enhver soveværelsesindretning. Giv dig selv den luksus du fortjener med denne vidaXL kontinentalseng med madras og oplev den ultimative søvnkomfort hver nat.

Scroll to Top