vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun

2.718 kr.

Opdag den ultimative komfort med vidaXL kontinentalsengen. Blød stof i gråbrun, 100×200 cm med luksuriøs madras. Sov godt og vågn op frisk hver morgen. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335991162 Kategori:

Denne smukke vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant gråbrun farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stilfuldt design og komfort i høj kvalitet.

Sengens slidstærke stof i gråbrun farve skaber et enkelt og rent look, der passer perfekt ind i enhver soveværelsesindretning. Stoffet er ikke kun åndbart, men også yderst slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng forbliver smuk og funktionel i mange år fremover.

Det unikke ved denne kontinentalseng ligger i dens praktiske sengegavl, som kan justeres i højden efter dine behov. Sengegavlen giver ikke kun en elegant finish til sengen, men den tilbyder også fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer optimal støtte og komfort under din søvn. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krops bevægelser, så du kan nyde en støjsvag og behagelig søvn hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den rette fasthed og stabilitet, samtidig med at den føles behagelig for din krop. Det gør denne seng ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og har brug for ekstra støtte.

Topmadrassen på sengen er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket giver dig ekstra komfort og beskyttelse mod slid. Topmadrassen har et praktisk betræk, der kan tages af og vaskes, så du altid kan holde din seng frisk og ren.

Du fortjener at sove godt om natten, og med denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras får du ikke kun en smuk og funktionel seng, men også et møbel, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Invester i din søvnkvalitet og stil med denne sublime kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top