vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

3.446 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Slap af i stil og komfort hver nat. Bestil nu og forvandl dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335991197 Kategori:

Denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm i en smuk lysegrå farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn kombineret med stil og komfort. Denne seng er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, og vil helt sikkert være et smukt og praktisk element i dit soveværelse.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun er åndbart, men også behageligt at røre ved. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Med en madras udstyret med pocketfjedre er denne kontinentalseng designet til at tilbyde dig en god nats søvn. Pocketfjedrene er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed samt evnen til at tilpasse sig din krop, så du får den rette støtte og komfort hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer stabilitet og fasthed, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, hvilket giver dig ekstra komfort og velvære.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og enkel. Bemærk dog, af hensyn til hygiejne, kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes.

Med et smukt design, en behagelig madras og praktiske funktioner er denne vidaXL kontinentalseng med madras det perfekte valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stil og komfort. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med denne fantastiske seng.

Scroll to Top