vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkegrøn

3.397 kr.

Forkæl dig selv med luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og fløjlsovertræk i trendfarven mørkegrøn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335987925 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionen 90×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Med en blød fløjlsoverflade i en indbydende mørkegrøn farve, vil denne seng hurtigt blive det smukkeste og mest behagelige møbel i rummet.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så den tilpasses dine personlige præferencer og giver optimal støtte, når du ønsker at læse eller slappe af. Den farverige LED-strip tilføjer en legende touch til din indretning og skaber en hyggelig atmosfære, perfekt til afslapning og komfort.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en behagelig søvnoplevelse ved at tilpasse sig din krop og absorbere støj og bevægelser. Topmadrassen er beklædt med hudvenligt stof og tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvn.

Vær opmærksom på, at hygiejneårsager forhindrer returnering af madrassen, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Med enkel og tydelig brugervejledning medfølger produkterne til nem og problemfri montering.

Livet er for kort til ikke at sove godt, og denne vidaXL kontinentalseng vil hjælpe dig med at opnå den ultimative wellnessoplevelse i dit eget hjem. Skab et magisk og behageligt rum med denne luksuriøse og stilfulde seng, hvor komfort møder elegance. Gør din søvn til en prioritet og invester i din velvære med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL.

Scroll to Top