vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkeblå

3.351 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design vil denne seng forvandle dit soveværelse – opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335987926 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys er din nøgle til en god nattesøvn og en stilfuld opgradering af dit soveværelse. Med en blød fløjlsoverflade i elegant mørkeblå farve vil denne seng hurtigt blive det centrale element i din indretning og give dig en luksuriøs følelse af velvære.

Sengens sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til din komfort, uanset om du vil læse en bog eller se tv i sengen. Det indbyggede LED-lys med farverige striber tilføjer en stemningsfuld belysning og skaber en magisk atmosfære i rummet.

Med en madras fyldt med pocketfjedre får du en seng, der er kendt for sin høje kvalitet, holdbarhed og optimale støtte. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen er betrukket med blødt og hudvenligt stof, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse af din madras. Den lette og luftige konstruktion sikrer, at du får den bedst mulige søvnoplevelse.

Bemærk, at sengen kommer med en brugervenlig manual for nem montering. LED-striben har praktiske funktioner, og sengen har et USB-stik, så du nemt kan tilslutte en strømkilde. Der medfølger ikke en 5V USB-strømkilde, så sørg for at have en tilgængelig.

Grib muligheden for at forvandle dit soveværelse med denne elegante kontinentalseng med LED-lys i fløjlsmateriale og oplev en ny dimension af komfort og stil i dit hjem. Let the magic happen, når du falder i søvn i denne drømmeseng.

Scroll to Top