vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl mørkegrøn

4.920 kr.

Oplev ultimativ luksus med vidaXL kontinentalsengen – med elegant design, integreret LED-lys og blødt fløjl. Sov godt og vågn op frisk hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335988024 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl mørkegrøn, Pris: 4920.00

Drøm dig ind i en verden af ultimativ komfort og elegance med vores vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Denne sublime seng er skabt til at give dig den bedste nattesøvn i smukke omgivelser.

Indhyllet i blød fløjl i en fortryllende mørkegrøn farve, er denne seng ikke bare et sted at hvile hovedet, men et kunstværk i sig selv. Fløjlsmaterialet er ikke blot blødt og lækkert at røre ved, det tilføjer også en luksuriøs følelse til dit soveværelse.

Det, der gør denne kontinentalseng unik, er det indbyggede LED-lys, som vil forvandle dit soveværelse til et magisk sted. Den farverige LED-strip langs sengens kanter skaber en behagelig og beroligende atmosfære, perfekt til afslapning før sengetid.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller – komforten er også i top. Med en madras fyldt med pocketfjedre får du den optimale støtte og tilpasning til din krop. Den medfølgende topmadras, beklædt med hudvenligt stof, giver dig en ekstra lag af blødhed og sikrer en behagelig søvnoplevelse.

Sengen er designet med praktisk i tankerne. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling og rygstøtte, når du læser en bog eller ser tv i sengen. Og med den nemme montering og brugervenlige design, kan du hurtigt og nemt nyde alle fordelene ved denne fantastiske kontinentalseng.

Giv dig selv den gave at sove som en konge eller dronning hver nat med denne spektakulære kontinentalseng fra vidaXL. Lad den smukke mørkegrønne fløjl og de stemningsfulde LED-lys forvandle dit soveværelse til din personlige oase af komfort og skønhed.

Scroll to Top