vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl mørkeblå

5.290 kr.

Oplev ultimativ luksus i soveværelset med vores eksklusive kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant fløjlsmateriale. Perfekt til dig, der søger både stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335988813 Kategori:

Selvfølgelig kan du det. Lige så snart du ligger dig ned på denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL, vil du opleve en ny form for komfort og stil i dit soveværelse. Denne elegante seng i mørkeblå fløjl er ikke kun et lækkert syn for øjet, men den er også designet med din komfort i tankerne.

Sengen er fremstillet af blødt og luksuriøst fløjl, der giver en behagelig overflade at ligge på. Med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden, får du den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se dine yndlingsserier.

Det unikke LED-lys, der omgiver sengen, skaber en magisk og stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Du kan skifte mellem farverige lys for at matche din stemning, og det er den perfekte måde at slappe af og skabe en hyggelig atmosfære.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket giver dig en uforstyrret søvn hele natten lang. Oven på madrassen finder du en hudvenlig topmadras, der fuldender din soveoplevelse.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Og selvom den har et USB-stik til LED-lysene, skal du sørge for at have en 5V USB-strømkilde for at kunne bruge det.

Med dimensioner på 180×200 cm har denne kontinentalseng den perfekte størrelse til både enkeltpersoner og par, og den vil helt sikkert blive et centralt element i dit soveværelse. Skab din egen lille oase af komfort og stil med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top