vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkebrun

3.879 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med en bredde på 160×200 cm og en komfortabel madras i mørkebrun stof sikrer denne seng dig en behagelig og støttende søvnoplevelse. Bestil nu og opgradér dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335990998 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm i en elegant mørkebrun farve er det perfekte valg til dig, der ønsker en god nattesøvn kombineret med stilfuldt design og maksimal komfort.

Sengen er nøje designet med et slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart, hvilket sikrer langvarig brug og en elegant fremtoning i dit soveværelse. Den justerbare sengegavl tilbyder perfekt rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, og tilføjer samtidig et touch af elegance til rummet.

Med en madras udstyret med individuelle pocketfjedre, der absorberer støj og stød, opnår du en unik støtte og tilpasningsevne, der sikrer optimal søvnkvalitet hver nat. Den mellemhårde madras giver den rette fasthed og stabilitet, ideel til dem, der sover på maven og ønsker en sund søvnrytme.

Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, og dens slidstærke stofbetræk sikrer en ekstra lag beskyttelse og komfort. Med hvert element nøje udvalgt for at skabe den bedste soveoplevelse muligt, er denne kontinentalseng fra vidaXL det ultimative valg for dig, der ønsker både stil, komfort og kvalitet.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en praktisk brugermanual inkluderet for nem montering er denne kontinentalseng det perfekte valg for dig, der sætter pris på god søvn og stilfuldt design i dit hjem. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top