vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

4.265 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng i elegant lysegrå stof. Luksuriøs komfort og stil til utrolig pris. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335991026 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng 180×200 cm i lysegrå stof er det perfekte valg for dig, der ønsker komfort og stil i dit soveværelse. Med sit enkle og rene udseende passer denne seng perfekt ind i enhver indretning og tilfører en touch af luksus til rummet.

Stoffet på sengen er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og utroligt slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng bevarer sit flotte udseende i mange år fremover. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid har den rette støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne kontinentalseng til et fantastisk valg. Madrassen er fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en forstyrrelsesfri nattesøvn.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en fastere liggeflade, men stadig ønsker maksimal komfort. Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du skal bruge, inklusive sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Med en størrelse på 180×200 cm har du rigelig plads til en god nats søvn i luksuriøse omgivelser.

Forkæl dig selv med den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalseng 180×200 cm i lysegrå stof og lad dig fortrylle af dens skønhed og komfort i dit eget hjem. Din søvn er vigtig, så hvorfor ikke investere i det bedste?

Scroll to Top