vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun

4.133 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med en komfortabel madras i mørkebrun stof, perfekt til en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335991029 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun
Pris: 4133.00 kr.

Drømmer du om at opleve den mest luksuriøse og behagelige søvnoplevelse? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant mørkebrun farve, kan du forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Vores kontinentalseng er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, hvilket gør den til det helt perfekte valg for dig, der værdsætter en god nats søvn.

Denne kontinentalseng er udstyret med en slidstærk og åndbar stofbetræk i en smuk mørkebrun farve, der tilføjer elegance og varme til enhver indretning. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde en optimal støtte, når du sidder op i sengen.

Madrasen på vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en exceptionel holdbarhed og komfort. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en fredelig og uforstyrret søvn gennem hele natten. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel for dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og behagelig liggeposition.

Topmadrassen, der følger med, er beklædt med et hudvenligt stofbetræk og fyldt med blødt skum, der tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Denne topmadras er det perfekte finish til din søvnoplevelse og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager, kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen af din nye kontinentalseng enkel og problemfri.

Skab dit eget drømmeland med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk mørkebrun farve. Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse og tag skridtet mod en mere afslappet og veludhvilet hverdag.Embrace the luxury of better sleep with our vidaXL continental bed with mattress in an elegant dark brown fabric, ideal for your space, this continental bed is the epitome of elegance and sophistication. Say goodbye to restless nights and embrace the comfort and style this bed offers.

Scroll to Top