vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

4.422 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i stilfuldt sort stof. Perfekt til en god nats søvn. Bestil nu og nyd fantastisk søvnkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335991059 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er nøglen til en god nats søvn og ultimativ komfort. Med sit stilfulde design og holdbare konstruktion er denne seng det perfekte valg for enhver, der ønsker at opgradere sit soveværelse.

Sengens slidstærke stof har ikke kun et rent og tidløst look, men det er også åndbart og modstandsdygtigt over for daglig slitage. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men den tilbyder også fantastisk rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en enestående støtte og høj holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og tryk, så du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer samtidig en stabil og behagelig liggeposition.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale og giver en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Sammen udgør seng, madras og topmadras den ideelle kombination for en god nats søvn.

Bemærk, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men med den medfølgende brugervejledning er monteringen en simpel og problemfri proces.

Gør dit soveværelse til et oase af ro og komfort med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Tag dit næste skridt mod en bedre søvnoplevelse i dag.

Scroll to Top