vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

4.944 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i gråbrunt stof. Køb nu og få en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335991061 Kategori:

Indtastet information: Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun, Pris: 4944.00. Beskrivelse: Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Denne sublimt designede seng i gråbrun stof er skabt til at tilbyde dig den ultimative søvnoplevelse. Med en stilfuld og holdbar sengegavl kan du tilpasse din position og nyde den perfekte støtte, når du slapper af med en god bog eller ser din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er ikke bare en almindelig madras – den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sovestilling for at sikre den optimale komfort. Disse topkvalitetsfjedre reducerer støj og forhindrer forstyrrelser, mens du sover. Du kan også glæde dig over den mellemhårde støtte, der giver den rette balance mellem stabilitet og komfort, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er en hudvenlig fornøjelse med sit bløde stofbetræk, der omslutter dig i ren velvære. Den ekstra skumfyldning giver en ekstra lag af komfort og støtte. Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem og praktisk montering, så du kan komme til at nyde din nye seng med det samme.

Mål og materialer:
– Sengens dimensioner: 203 x 200 x 78/88 cm (L x B x H)
– Materiale: Stof (100 % polyester), krydsfiner, konstrueret træ
– Madrasdimensioner: 100 x 200 x 20 cm (B x L x H)
– Madrasmateriale: Stof (100 % polyester), pocketfjedre, skum
– Topmadrasmål: 200 x 200 x 5 cm (B x L x H)
– Topmadrasmateriale: Stof (100 % polyester), skum

Giv dig selv den luksuriøse behandling, du fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Lad dig forkæle i en oase af afslapning og velvære hver gang du ligger ned, og oplev den bedste nattesøvn i dit liv. Bestil din seng i dag og oplev den ultimative komfort i dit eget hjem.

Scroll to Top