vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof cremefarvet

4.848 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med en bredde på 200 cm og cremefarvet stof tilføjer den elegance til ethvert soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335991062 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof cremefarvet

Pris: 4848.00

Du kan forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse med sin luksuriøse komfort og stilfulde udseende.

Sengens stofmaterialer er af høj kvalitet og har en smuk cremefarve, der passer perfekt til enhver indretning. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition og nyde optimal støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på, at din krop vil blive støttet og komfortabel hele natten. Pocketfjedrene absorberer stød og støj, hvilket giver dig roligere søvn uden forstyrrelser. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der sover på maven, og sikrer samtidig en stabil og behagelig liggeposition.

Topmadrassen er beklædt med hudvenligt stof og fyldt med blødt skum, der tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Det er det perfekte lag af luksus, der fuldender din søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng leveres med alt hvad du har brug for til nem montering, og dens holdbare konstruktion sikrer langvarig glæde og komfort. Skab dit eget private tilflugtssted med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL og oplev den bedste nattesøvn nogensinde.

Scroll to Top