vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour pink

3.143 kr.

Få luksus og stil ind i soveværelset med vores pink kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og blød velour sikrer sengen en elegant og behagelig søvnoplevelse. Bestil nu og opgrader dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335986935 Kategori:

Det er et sandt privilegium at præsentere dig for vores ekstravagante kontinentalseng fra vidaXL – en drømmeopgradering til dit soveværelse. Forestil dig at træde ind i en oase af luksus, hvor komfort møder stil, og søvn bliver forvandlet til en uforglemmelig oplevelse.

Denne fortryllende kontinentalseng med LED-lys i en sofistikeret rosa velour vil straks tiltrække din opmærksomhed. Velourstoffet, der omslutter sengen, er ikke blot blødt og behageligt, det tilføjer også en dybde af elegance til enhver indretning. Det bløde hovedgærde kan justeres i højden for at imødekomme dine behov og tilbyder en perfekt støtte til dine læsestunder eller aftenafslapning.

Den farverige LED-strip langs sengens kant tilføjer en magisk stemning til dit soveværelse og skaber en beroligende atmosfære. Den indbyggede madras med pocketfjedre kombineret med en hudvenlig topmadras sikrer en himmelsk soveoplevelse hver nat. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig ro i sindet og en forfrisket søvn.

Vi har sørget for, at denne kontinentalseng fra vidaXL ikke blot er en drøm, men også let at montere. En brugervenlig manual følger med, så du kan nyde din nye seng på ingen tid. Bemærk, at USB-strømforsyningen ikke er inkluderet, men når du tilslutter den, vil LED-lyset sprede en varm glød og sætte prikken over i’et på denne luksuriøse sengoplevelse.

Tag skridtet mod en bedre søvn og en smuk fornyelse af dit soveværelse med denne enestående kontinentalseng fra vidaXL. Lad drømmene komme til live hver nat, og nyd den ultimative komfort og elegante design, som kun denne seng kan tilbyde.

Scroll to Top