Tilbud!

Dunlopillo Pure elevationsseng – 180×200 cm – Antracit

Original price was: 46.396 kr..Current price is: 27.837 kr..

Få din bedste søvn med Dunlopillo Pure elevationssengen. Perfekt støtte og komfort i en elegant antracitfarvet design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 5589301237494167 Kategori:

Dunlopillo Pure elevationsseng – 180×200 cm – Antracit er den ultimative kombination af elegance, komfort og kvalitet. Denne sublime elevationsseng er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse, du nogensinde har drømt om.

Med en 16 cm vendbar naturlatex-kerne og 7 unikke komfortzoner, tilpasser denne seng sig perfekt til din krop og støtter dig, uanset hvilken position du sover i. Du vil opleve en følelse af vægtløshed og ren luksus, som kun en Dunlopillo Pure elevationsseng kan levere.

Det ekstra 5 cm komfortlag tilføjer en ekstra dimension af blødhed og støtte, der sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. Med sengen opbygget af 20 cm fingergjort pocketfjedre, kan du være sikker på en jævn og stabil støtte, der giver dig den bedste søvn nogensinde.

Designet i en smuk antracit farve, vil denne elevationsseng ikke kun forbedre dit soveværelse æstetisk, men også give dig en følelse af ro og velvære. Den er skabt til at vare, og med Dunlopillos høje kvalitetsstandarder kan du være sikker på, at du investerer i en seng, der vil give dig glæde i mange år fremover.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med Dunlopillo Pure elevationsseng – 180×200 cm – Antracit. Oplev den ultimative kombination af luksus, komfort og kvalitet, og giv dig selv den søvn, du fortjener. Din krop og sind vil takke dig for det hver eneste nat.

Scroll to Top