Tilbud!

Dunlopillo Pure elevationsseng – 160×200 cm – Antracit

Original price was: 46.396 kr..Current price is: 27.837 kr..

Oplev ultimativ komfort med Dunlopillo Pure elevationssengen i elegant antracit. Opgrader din søvnkvalitet i naturlige materialer.

Buy Now

Varenummer (SKU): 5589301809067951 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus med Dunlopillo Pure elevationssengen i størrelsen 160×200 cm i elegant antracitfarve. Denne seng er en sand drøm for enhver, der værdsætter en god nats søvn. Med en imponerende 16 cm vendbar naturlatex-kerne og 7 unikke komfortzoner er denne seng skabt til at tilpasse sig din krops form og støttepunkter. Det ekstra 5 cm komfortlag giver dig en uovertruffen følelse af velbehag og afslapning, som du vil elske at vågne op til hver morgen.

Dunlopillo Pure elevationssengen er ikke kun komfortabel, den er også designet til at give dig den bedste søvnkvalitet. De 7 komfortzoner sikrer, at din krop får den rette støtte, uanset om du foretrækker at sove på ryggen, maven eller siden. Med denne seng behøver du ikke bekymre dig om rygsmerter eller ubehag, da den skaber den perfekte balance mellem blødhed og støtte.

Den elegante antracitfarve tilføjer et stilfuldt touch til ethvert soveværelse og giver dig mulighed for at skabe en harmonisk og rolig atmosfære. Med Dunlopillo Pure elevationssengen kan du skabe dit eget personlige oase, hvor du kan slappe af og genoplade efter en lang dag.

Invester i din søvn og velvære med Dunlopillo Pure elevationssengen. Lad dig forkæle med den ultimative komfort og støtte, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Tag skridtet mod en bedre søvnoplevelse med denne luksuriøse elevationsseng, og oplev forskellen det kan gøre for din livskvalitet.

Scroll to Top