Tilbud!

Dunlopillo Pure elevationsseng – 160×200 cm – Sand

Original price was: 46.396 kr..Current price is: 27.837 kr..

Opgrader din søvn med Dunlopillo Pure elevationssengen i elegant sandfarve. Oplev luksus og komfort som aldrig før. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 5589302131934172 Kategori:

Dunlopillo Pure elevationssengen i størrelsen 160×200 cm er det ultimative valg for dig, der værdsætter luksus, komfort og kvalitet i din søvnoplevelse. Med en unik 16 cm vendbar naturlatex-kerne og 7 individuelle komfortzoner tilbyder denne seng en tilpasset støtte til din krop hele natten.

Den ekstra 5 cm komfortlag tilføjer en ekstra dimension af blødhed og luksus til din søvnoplevelse. Uanset om du foretrækker en fast eller blød madras, kan du let tilpasse sengen til dine præferencer ved blot at vende den.

Den elegante sandfarvede betræk giver et tidløst udseende, der passer perfekt ind i ethvert soveværelsesindretning. Dunlopillo Pure elevationssengens håndvævede kvalitet og dansk design garanterer langvarig holdbarhed og komfort, så du kan nyde en god nattesøvn i mange år fremover.

Med denne elevationsseng kan du tilpasse hoved- og fodenden for at finde den mest ergonomiske og behagelige soveposition for dig. Den lette betjening og støjsvage motor sikrer, at du kan justere sengen med lethed og diskretion.

Investér i din søvnkvalitet og velvære med Dunlopillo Pure elevationssengen. Lad dig fordybe i en dyb, afslappende søvnoplevelse hver nat og vågn op frisk og veludhvilet til en ny dag fyldt med energi og livsglæde. Oplev forskellen med Dunlopillo Pure elevationssengen – din vej til en bedre søvn og en bedre livskvalitet.

Scroll to Top