vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

5.074 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i stilfuldt gråbrunt stof. Oplev ultimativ hvile og stil i dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335664357 Kategori:

Hvis du drømmer om en god nattesøvn og ønsker maksimal komfort og afslapning, så er vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 200×200 cm i farven gråbrun det perfekte valg for dig. Denne luksuriøse seng er skabt med fokus på både stil og funktionalitet, så du kan nyde en god søvnoplevelse hver nat.

Sengens design er enkelt og rent med et slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du ønsker at slappe af i sengen med en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der er kendt for deres fremragende holdbarhed og tilpasningsevne. Disse individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød effektivt, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og den rette fasthed, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på sengen er hudvenlig med et blødt og behageligt stofbetræk. Den sikrer en ekstra lag af komfort og beskyttelse, så du kan få en dejlig og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. For din bekvemmelighed kommer sengen med en brugermanual, der gør monteringen let og problemfri.

Med dimensionerne 203 x 203 x 78/88 cm (L x B x H) til sengen, 100 x 200 x 20 cm (B x L x H) til hver madras og 200 x 200 x 5 cm (B x L x H) til topmadrassen, er denne kontinentalseng den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras – alt hvad du behøver for at få en fantastisk nattesøvn. Så giv dig selv den ultimative forkælelse med vidaXL kontinentalsengen og nyd en luksuriøs og behagelig søvn hver nat.

Scroll to Top