vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

4.974 kr.

Oplev en helt ny søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Komfort og stil i perfekt harmoni.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335660001 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun
Pris: 4974.00

Drømmer du om en god nattesøvn og ultimativ komfort? Med denne fantastiske kontinentalseng får du ikke kun en god søvn, men også en stilsikker og praktisk tilføjelse til dit soveværelse. Denne kontinentalseng er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse med sit luksuriøse design og høje kvalitet.

Sengens elegante look i gråbrunt stof tilføjer en touch af modernitet og enkelthed til dit rum. Stoffet er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer, at du sover komfortabelt hele natten. Den justerbare sengegavl giver ekstra støtte, når du vil læse eller se tv i sengen, og tilpasser sig dine behov.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og sikrer holdbarhed og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer, at du forbliver uforstyrret under din søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver dig stabilitet og komfort hele natten, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig, blød og komfortabel, hvilket bidrager til en endnu bedre søvnoplevelse. Denne kontinentalseng er ikke kun et møbel, det er en investering i din velvære og søvnkvalitet.

Så lad denne vidaXL kontinentalseng med madras i gråbrun være din næste drømmeseng. Oplev den ultimative komfort, elegance og kvalitet hver nat og vågn op frisk og veludhvilet. Tag springet og giv dig selv den luksuriøse søvn, du fortjener. Din søvn er vigtig – vælg kun det bedste.

Scroll to Top