vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.030 kr.

Opgrader din nattesøvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Kombinerer stil med komfort i lækkert stof og solidt design. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335660075 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå
Pris: 3030.00

Drømmer du om en god nattesøvn på en komfortabel seng, der omfavner dig med luksus og elegance? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i stof lysegrå det ultimative valg for dig. Denne seng er ikke bare et møbel, men en oplevelse af ren velvære og afslapning.

Sengens slidstærke stof i en smuk lysegrå farve tilføjer et touch af elegance til ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer en lang levetid. Sengegavlens justerbare højde giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition og nyde optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er designet til at tilbyde enestående kvalitet og komfort. Den individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, når du drejer eller vender dig om natten. Med en mellemhård støtte giver madrassen dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfortlag og beskyttelse for en endnu mere luksuriøs søvnoplevelse. Den bløde og behagelige topmadras giver dig en følelse af at svæve på en sky.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men ikke bekymre dig – med en omhyggelig læsning af den medfølgende brugermanual kan du nemt samle din nye kontinentalseng uden besvær.

Med målene 203 x 103 x 78/88 cm (L x B x H) for sengen, 100 x 200 x 20 cm (B x L x H) for madrassen og 100 x 200 x 5 cm (B x L x H) for topmadrassen, får du en generøs og behagelig soveplads, der vil bringe dig en fantastisk søvnkvalitet hver nat.

Tag springet og invester i din søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen – en drøm bliver til virkelighed, hver gang du lægger dig til at hvile.

Scroll to Top