vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun

4.061 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Blød stofbeklædning i flot gråbrun nuance. Høj kvalitet til attraktiv pris. Gør din søvn til en ren fornøjelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335660172 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i en smuk gråbrun farve er det ultimative valg til en god nattesøvn og velvære. Med en perfekt balance mellem stil, komfort og funktionalitet vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning.

Sengens stof er ikke kun smukt at se på, men også slidstærkt og åndbart, hvilket sikrer dig en behagelig og afslappende søvnoplevelse hver nat. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den mest komfortable position, hvad enten du læser en god bog eller ser din yndlingsserie.

Den indbyggede madras med pocketfjedre har en enestående kvalitet, der sikrer både holdbarhed og optimal tilpasningsevne til din krop. Med en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet, er denne madras perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver dig en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Med dens slidstærke stofbetræk og fyld af skum, vil du føle dig som om du svæver på en sky hver gang du lægger dig til at sove.

Sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng, der ikke blot er et møbel, men en investering i din søvnkvalitet og velvære. Så træd ind i drømmeland og lad dig forføre af vidaXL kontinentalsengens magi hver nat.

Scroll to Top