vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

4.925 kr.

Drømmer du om luksus og komfort? Opdag vidaXL kontinentalsengen i lysegrå stof, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant tilflugtssted.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335660238 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm i en elegant lysegrå farve er det ultimative udtryk for luksus og komfort i soveværelset. Denne seng giver dig ikke kun en god nats søvn, men også en uforglemmelig oplevelse af afslapning og velvære.

Sengens slidstærke stoftilføjelse tilbyder et rent og stilfuldt udseende, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Sengegavlen kan let justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov og tilbyder ergonomisk støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en høj grad af holdbarhed og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt stød og støj, hvilket sikrer dig en fredelig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til alle typer sovestillinger.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt og slidstærkt betræk, der gør den ekstra blød og komfortabel at ligge på. Denne madrasbeskytter tilføjer ekstra luksus til din søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Resten af sengen kommer med en brugervenlig manual til nem montering.

Med mål på 203 x 203 x 78/88 cm for sengen, 100 x 200 x 20 cm for hver madras og 200 x 200 x 5 cm for topmadrassen, er denne kontinentalseng det perfekte valg til dit soveværelse. Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras, som samlet udgør dette luksuriøse sovemiljø. Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke kun en seng, men en investering i din velvære og fremtidige søvnkvalitet.

Scroll to Top