vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun

3.902 kr.

Drømmer du om en luksuriøs og komfortabel nattesøvn? Opdag vores elegante kontinentalseng i gråbrun stof, der løfter din søvnkvalitet til nye højder.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335661164 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 140×190 cm i en elegant gråbrun farve er skabt til at give dig en nattesøvn i verdensklasse. Hver en detalje er designet med fokus på komfort, holdbarhed og stil for at sikre, at du får den bedst mulige søvnoplevelse hver nat.

Sengens stof er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og indbydende i lang tid. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish til sengen, men den er også praktisk, da den kan tilpasses i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket betyder, at du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en fast men alligevel komfortabel følelse, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at toppe komforten har vi tilføjet en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Betrækket på topmadrassen er både slidstærkt og let at rengøre, hvilket gør det til det perfekte valg for dem med allergier eller sart hud.

Med en sammensætning af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ er sengerammen både solid og holdbar, hvilket sikrer, at din seng står stabilt og sikkert i mange år fremover. Alt dette komplementeres af en brugervenlig monteringsmanual, der gør det nemt for dig at samle sengen og komme til at nyde din drømmeseng så hurtigt som muligt.

Giv dig selv den ultimative luksus med denne vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 140×190 cm i en smuk gråbrun farve. Lad dig forkæle med en god nats søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste dag. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top