vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof gråbrun

4.323 kr.

Få en dyb og komfortabel søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen i elegant gråbrun farve. Perfekt til en god nats søvn og afslapning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335661226 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm i en smuk gråbrun farve er det ultimative valg, når det kommer til at skabe en oase af ro og komfort i dit soveværelse. Denne seng er designet til at give dig en uovertruffen søvnoplevelse, hvor du kan slappe af og genoplade din krop og sind.

Det slidstærke stof, der er brugt til at fremstille sengen, kombinerer stil med holdbarhed. Stoffet er åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten, samtidig med at det er slidstærkt og let at vedligeholde. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men giver også den nødvendige støtte, når du vil sidde op og læse en bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en optimal støtte til din krop. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med fastheden.

Topmadrassen, der er beklædt med hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af luksus og komfort til din søvnoplevelse. Den bløde og behagelige topmadras sikrer en jævn overflade at hvile på og bidrager til at forbedre din søvnkvalitet.

Denne kontinentalseng leveres med en detaljeret brugermanual, der gør det let og hurtigt at samle sengen derhjemme. Sættet inkluderer alt hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl, madras og topmadras i en komplet pakke.

Med vidaXL kontinentalsengen med madras i gråbrun stof kan du skabe dit eget personlige soveparadis, hvor komfort og stil går hånd i hånd. Giv dig selv den bedste mulighed for en god nats søvn med denne luksuriøse seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af velvære og ro.

Scroll to Top