vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

5.049 kr.

Oplev en himmelsk søvnoplevelsen med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i skandinavisk design. Bestil nu og få gratis fragt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335661288 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i stof gråbrun er selve definitionen på ultimativ luksus og komfort i soveværelset. Forestil dig at glide ind i en seng så behagelig, at du straks føler dig vægtløs og afslappet. Denne kontinentalseng er designet med omtanke for både stil og funktionalitet og vil helt sikkert tilfredsstille dine søvnbehov på uovertruffen vis.

Med sit slidstærke stof i en elegant gråbrun farve tilføjer denne seng ikke blot et stilfuldt element til dit soveværelse, men det er også åndbart og holdbart, så du kan nyde det i lang tid. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte efter behov og er perfekt til dem, der elsker at slappe af i sengen med en god bog eller en film.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krops konturer og giver den rigtige mængde støtte og stabilitet. Den mellemhårde fasthed er ideel til enhver sovestilling og sikrer en god nats søvn uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen, der er betrukket med hudvenligt stof, er blød og behagelig og fuldender oplevelsen af ren luksus.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men når du først har prøvet denne kontinentalseng, vil du ikke engang tænke på at returnere den. Den leveres med en brugervenlig manual til nem montering, så du hurtigt kan få glæde af din nye drømmeseng.

Så invester i din søvn og trivsel med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng. Giv dig selv den ultimative luksus og komfort hver nat og vågn frisk og veludhvilet op til en ny dag fuld af energi og muligheder. Din søvn er vigtig, så sørg for at den er i topklasse med denne enestående kontinentalseng.

Scroll to Top