vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun

3.971 kr.

Giv din søvnoplevelse et luksuriøst løft med vores vidunderligt komfortable kontinentalseng i stilfuldt gråbrunt stof. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334802931 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun
Pris: 3971.00 DKK

Oplev den ultimative komfort og luksus i din søvn med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne seng give dig en uovertruffen søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er designet med omtanke for både komfort og stil. Det slidstærke stof i en smuk gråbrun farve giver sengen et enkelt og moderne udseende, der vil passe perfekt ind i enhver soveværelsesindretning. Sengegavlen, som kan justeres i højden, bidrager ikke kun med et stilfuldt touch, men giver også den nødvendige støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og slappe af.

Den medfølgende madras er udstyret med holdbare pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder en medium fasthed, der giver den perfekte balance mellem støtte og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Som en ekstra bonus leveres sengen med en hudvenlig topmadras, der øger komforten og beskytter din madras mod slid. Den bløde og åndbare betræk sikrer, at du kan nyde en forkælende og hygiejnisk søvnoplevelse hver nat.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. For din bekvemmelighed leveres sengen med en brugermanual, der gør monteringen nem og problemfri.

Forkæl dig selv med den ultimative søvnoplevelse med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Nu kan du sove som en konge og vågne op frisk og udhvilet hver dag.

Scroll to Top