vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

2.964 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Skab dit drømmesoveværelse med en stilfuld og funktionel seng, som sikrer dig en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334804121 Kategori:

Denne uimodståelige kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle din søvnoplevelse og give dig luksus og komfort i en smuk indpakning. Forestil dig at glide ind i denne elegante lysegrå seng efter en lang dag og lade dine bekymringer smelte væk. Det slidstærke stof, der omfavner sengen, emmer af stil og elegance og er samtidig åndbart og behageligt mod din hud.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun dekorativ, den tilbyder også praktisk funktionalitet ved at justere i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser en bog eller ser din yndlingsserie. Den indbyggede madras med pocketfjedre leverer en uovertruffen støtte og komfort. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du forbliver uforstyrret i hele natten.

Med en mellemhård støtte vil du opleve en ideel kombination af stabilitet og komfort, der er perfekt til enhver sovestilling. Topmadrassen er ikke bare blød og behagelig, den er også hudvenlig og vil skabe en hygiejnisk og ren søvnoverflade.

Denne komplette kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for, inklusive en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Skab din personlige oase af ro og velvære med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL, og nyd en god nats søvn hver nat. Giv dig selv den gave, du fortjener, og invester i din velvære med denne smukke og komfortable kontinentalseng. Din søvn vil aldrig have føltes bedre.

Scroll to Top