vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

3.864 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Giver en luksuriøs søvnoplevelse med stilrent design og høj kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334804183 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm er ikke bare en seng – det er et løfte om en himmelsk nattesøvn hver eneste nat. Denne luksuriøse kontinentalseng er skabt med fokus på både design og komfort, så du kan nyde den ultimative søvnoplevelse i et elegant og stilfuldt soveværelse.

Sengens stel er polstret med slidstærkt stof i en smuk lysegrå farve, der tilføjer et touch af elegance til enhver indretning. Den praktiske sengegavl er justerbar i højden, så du kan finde den perfekte position, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie på tv. Med sin stilfulde udseende og ergonomiske design giver sengegavlen også optimal støtte til din ryg, så du kan sidde behageligt i sengen i længere perioder.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en yderst behagelig og støttende liggeposition. Disse fjedre tilpasser sig din krop, absorberer støj og bevægelse og giver dig den bedste søvnkvalitet hver eneste nat. Med en mellemhård fasthed er madrassen ideel til dig, der foretrækker stabilitet og komfort i en perfekt balance.

For at sikre en ekstra lag komfort og beskyttelse har topmadrassen et hudvenligt stofbetræk og et fyld af blødt skum, der giver dig en blød og behagelig liggeflade. Denne topmadras tilføjer et ekstra lag luksus til din søvnoplevelse og sikrer, at du vågner op udhvilet og klar til en ny dag.

Med vidaXL kontinentalsengen med madras får du ikke bare en seng, du får et stykke møbel, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Giv dig selv den gave at sove godt hver nat med denne luksuriøse kontinentalseng, der kombinerer design, komfort og kvalitet på en fantastisk måde. Oplev den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top