vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.096 kr.

Få en uovertruffen søvnoplevelse med vores komfortable og stilfulde kontinentalseng. Perfekt til en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334805144 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn fyldt med komfort og støtte? Så er denne vidaXL kontinentalseng med madras i målene 100×200 cm den ultimative løsning for dig. Denne luksuriøse kontinentalseng kombinerer stil, funktionalitet og komfort på en enestående måde og vil forvandle dit soveværelse til en oase af velvære.

Denne kontinentalseng er designet med et slidstærkt stof i en smuk lysegrå farve, som ikke kun tilføjer elegance til dit rum, men også sikrer åndbarhed og holdbarhed. Sengegavlen kan justeres i højden for at give den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop, hvilket sikrer en behagelig og støttende liggeposition. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en god nats søvn uden at gå på kompromis med komforten.

Med en hudvenlig topmadras, der er både blød og komfortabel, er denne kontinentalseng den ultimative pakke for en god nattesøvn. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen let og hurtig.

Skab dit eget personlige soveparadis med denne vidaXL kontinentalseng, der kommer komplet med sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, og oplev en forvandling af dit soveværelse med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top