vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun

3.060 kr.

Få en himmelsk nattesøvn med vores komfortable kontinentalseng fra vidaXL. Bestil din drømmeseng i dag og vågn op frisk og veludhvilet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334805171 Kategori:

Denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm i en smuk gråbrun farve er det ultimative valg til dig, der værdsætter komfort og stil i din hverdag. Med sit enkle og rene design vil denne seng være det perfekte centrum i ethvert soveværelse og skabe en oase af ro og afslapning.

Sengen er konstrueret med et slidstærkt stofbetræk af høj kvalitet, der ikke kun tilføjer et elegant touch til rummet, men også er åndbart og bekvemt at ligge på. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, hvilket gør det muligt for dig at finde den perfekte stilling til læsning eller tv-kigning, samtidig med at den giver optimal støtte til din ryg.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er denne kontinentalseng designet til at give dig den bedst mulige støtte og komfort under din nattesøvn. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket reducerer forstyrrelser og sikrer, at du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Madrassen har en mellemhård fasthed, der giver stabilitet og støtte, samtidig med at den er behagelig at ligge på. Den medfølgende topmadras har et blødt og hudvenligt betræk, der øger komforten og sikrer, at du får en god og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nattesøvn, men også et stilfuldt og praktisk møbel, der vil pynte i ethvert soveværelse. Vælg kvalitet, komfort og stil med denne vidaXL kontinentalseng med madras, og nyd en god nattesøvn hver nat.

Scroll to Top