vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

4.054 kr.

Udforsk vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i elegant lysegrå stof. Optimal komfort og stil til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334805206 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL er mere end blot et møbel – det er et løfte om en god nats søvn og ultimativ velvære. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af denne imponerende seng i lysegrå stof, der straks indbyder til afslapning og ro. Sengens stof er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og ekstremt slidstærkt, hvilket sikrer dig en seng, der holder i mange år fremover.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun dekorativ, den er også yderst praktisk, da den kan justeres i højden alt efter dine behov. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se din yndlingsserie på tv i sengen, vil sengegavlen give dig den nødvendige støtte og komfort.

Men det er ikke kun sengens udseende, der gør den til noget særligt. Madrassen med individuelle pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og fantastiske tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten igennem. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven, og den sikrer en stabil liggestilling uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen i hvid farve er lavet af hudvenligt materiale og sikrer ekstra komfort og blødhed. Med denne kontinentalseng får du ikke kun et møbel, men en investering i din søvnkvalitet og velvære. Oplev selv den fantastiske følelse af at synke ned i denne luksuriøse seng efter en lang dag og lad dig forkæle af dens komfort og elegance. Livet er for kort til dårlig søvn – invester i dig selv og din nattesøvn med denne kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top