vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof gråbrun

4.420 kr.

Opdag den ultimative søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Skræddersyet til din komfort og støtte. Bestil nu og sov bedre hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334805272 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm i en elegant gråbrun farve er den ultimative luksus til din soveværelse. Forestil dig at glide ned i sengen efter en lang dag og opleve en følelse af total afslapning og komfort.

Denne kontinentalseng har et slidstærkt stof, der ikke blot ser enkelt og stilfuldt ud, men som også er åndbart og holdbart. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position til at læse eller se tv komfortabelt.

Madrasen på denne kontinentalseng er fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer optimal støtte til din krop og en god nats søvn. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven, og den tilpasser sig perfekt til din krop uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Alt i alt, dette sæt er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse og sikre, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse med denne vidaXL kontinentalseng med madras. Tilføj den til dit soveværelse i dag og forvandl din søvn til ren luksus og komfort.

Scroll to Top