vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof gråbrun

3.902 kr.

Smelt ind i drømmeland med vores luksuriøse kontinentalseng. Oplev ultimativ komfort og stil med det moderne design og den bløde madras. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335662187 Kategori:

Livet er alt for kort til dårlig søvn. Med den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i målene 140×190 cm i en elegant gråbrun stofudgave kan du opleve den ultimative komfort og luksus i dit soveværelse. Denne seng er skabt med fokus på både stil og funktionalitet for at sikre dig en god nats søvn hver eneste aften.

Det slidstærke stof i en varm gråbrun nuance tilføjer en sofistikeret og tidløs elegance til enhver soveværelsesindretning. Stoffet er ikke blot smukt at se på, det er også åndbart og ekstremt holdbart, hvilket sikrer lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

En af de imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden for at opnå den perfekte støtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. Den ergonomisk udformede sengegavl giver fantastisk rygstøtte og komfort.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og evne til at tilpasse sig din kropskontur. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, så du kan nyde en uafbrudt nattesøvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og har brug for stabilitet og komfort i ét.

For at fuldende din søvnoplevelse leveres kontinentalsengen med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig mod huden. Topmadrassen tilføjer ekstra polstring og komfort, så du kan vågne frisk og udhvilet hver morgen.

Med et sæt bestående af sengeramme, sengegavl, madras og topmadras får du alt, hvad du behøver for at opleve den ultimative søvnkomfort i dit eget hjem. Tag springet og investér i din nattesøvn med vidaXL kontinentalsengen – fordi du fortjener kun det bedste.

Scroll to Top