vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

4.926 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen. Eksklusivt design, ekstra støtte og luksuriøs komfort i XL-størrelse – En drøm af en seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335662284 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Med et elegant design i lysegrå stof passer denne seng perfekt ind i enhver moderne soveværelsesindretning.

Det slidstærke stof på sengen giver ikke kun et rent og enkelt udseende, men det er også åndbart og lavet til at holde i lang tid. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, hvilket gør det ideelt til at læse eller se tv i sengen.

Det unikke pocketfjeder-system i madrassen sikrer dig en god nattesøvn ved at absorbere støj og stød, så du ikke forstyrres af eventuelle bevægelser om natten. Med en mellemhård støtte, er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, samtidig med at den giver den optimale balance mellem stabilitet og komfort.

Topmadrassen tilføjer en ekstra lag af luksus med sit hudvenlige stofbetræk, der sikrer, at du sover godt hele natten. Denne kontinentalseng er ikke kun designet med komfort i tankerne, men den er også praktisk, da den kommer med en brugervenlig manual til nem montering.

Investér i din søvn og velvære med vidaXL kontinentalsengen med madras i lysegrå stof. Tag det første skridt mod at opgradere dit soveværelse og få en god nats søvn hver nat. Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve den ultimative komfort og luksus i dit soveværelse.

Scroll to Top