vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

5.053 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Luksuriøs 200×200 cm seng i elegant gråbrun stof. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335662311 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm i en smuk gråbrun farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en himmelsk søvnoplevelse hver nat. Lad dig forkæle af den luksuriøse komfort og stilfulde design, der kendetegner denne seng.

Sengens slidstærke stof i en elegant gråbrun nuance ikke kun tilføjer et touch af elegance til dit soveværelse, men det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig glæde af din seng.

Sengegavlens justerbare højde gør det muligt for dig at tilpasse den efter din egen præference og behov. Du kan nyde optimal støtte og komfort, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se din favoritserie.

Den medfølgende madras, udstyret med individuelle pocketfjedre, er kendt for sin høje kvalitet og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støv og stød, hvilket sikrer minimal forstyrrelse under din søvn. Madrassen har en mellemhård fasthed, der giver den rette stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen i hvid farve med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse. Den er designet til at passe perfekt til sengen og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver dag.

Med en smart og stilfuld sengeløsning som denne vidaXL kontinentalseng med madras investerer du ikke kun i en god nats søvn, men også i dit daglige velvære. Skab dit eget personlige oase af ro og afslapning med denne eksklusive kontinentalseng i elegant gråbrun farve.

Bemærk: Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Denne seng leveres med alt, hvad du behøver for nem montering, inklusive brugermanual. Med denne kontinentalseng får du ikke kun komfort og stil, men også en dybere og mere forfriskende søvnoplevelse. Gør din søvn til en prioritet med denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras.

Scroll to Top