vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof gråbrun

4.428 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Den stilfulde seng med medfølgende madras giver dig en drømmende søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335663272 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL vil transformere din søvnoplevelse og bringe en ny dimension af komfort ind i dit soveværelse. Med sit elegante design og praktiske funktioner vil denne seng være det perfekte tilskud til dit hjem.

Sengen er designet med et slidstærkt stof i en smuk gråbrun farve, som ikke kun giver et stilfuldt udtryk, men også er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give optimal støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du den ultimative støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer bevægelser og støj, så du kan nyde uafbrudt søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård fasthed, som passer perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, og den giver en stabil og behagelig liggeflade.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stof og bløde fyld, tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Den bidrager til at holde din madras ren og beskyttet i mange år fremover.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering, så du hurtigt kan nyde godt af alle dens fordele. Skab dit eget lille oase af komfort og velvære med denne luksuriøse seng fra vidaXL.

Dyk ned i en dyb og afslappende søvn med denne moderne kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på enestående vis. Gør din næste nattesøvn til noget helt særligt med denne fantastiske seng fra vidaXL.

Scroll to Top