vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

4.954 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Oplev ultimativ søvnkvalitet i stor stil på 200×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335663307 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

Gør dig klar til en oplevelse af ren luksus og ultimativ komfort med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Aldrig har din søvn været så luksuriøs som med denne drømmeseng i en elegant lysegrå farve, der passer perfekt til enhver moderne indretning.

Denne kontinentalseng er designet med fokus på både stil og funktion. Det slidstærke stof giver sengen et rent og enkelt udseende, samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til dine behov og få optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en dyb og afslappende søvn. Disse højkvalitetsfjedre tilpasser sig kroppens konturer og absorberer støj og bevægelser for uafbrudt hvile. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort hele natten og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras fuldender oplevelsen af ren forkælelse. Topmadrassen er beklædt med et blødt og behageligt stofbetræk, der øger komforten og beskytter madrassen mod slid. Med denne kontinentalseng får du ikke blot en seng, men en investering i din søvnkvalitet og velvære.

Tag det første skridt mod bedre søvn og en mere luksuriøs hverdag med denne vidaXL kontinentalseng. Oplev den ultimative komfort og elegant design, der vil forvandle dit soveværelse til et sandt oase af ro og velvære. Drøm stort, sov godt – med vidaXL kontinentalsengen 200×200 cm i lysegrå stof.

Scroll to Top