vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

2.937 kr.

Få en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Oplev komfort og stil i dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335663408 Kategori:

Vil du føle dig som en konge eller dronning i din egen seng? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i stof i en smuk lysegrå farve kan du gøre din drøm til virkelighed. Denne luksuriøse kontinentalseng er designet til at tilbyde dig den ultimative komfort og en god nattesøvn.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun ser stilfuldt ud, men også er åndbart og let at rengøre. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på at få en god støtte og tilpasning til din krop. Disse pocketfjedre absorberer støj og skaber en rolig soveoplevelse, mens de samtidig sikrer lang holdbarhed.

Madrasen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der er lavet af hudvenligt stof, tilføjer ekstra komfort til din nattesøvn. Samlet set giver denne kontinentalseng dig den ultimative soveoplevelse, som du vil nyde nat efter nat.

Vores kontinentalseng leveres med en detaljeret brugermanual, der gør monteringen til en leg. Så mærk luksusen og komforten, når du falder i søvn i denne smukke kontinentalseng. Tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse i dag med vores vidaXL kontinentalseng med madras i stof i lysegrå farve. Mærk forskellen, og lad drømmene begynde.

Scroll to Top