vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

4.056 kr.

Oplev luksuskomfort med vidaXL kontinentalsengen – blødt stof, ergonomisk design og en perfekt pasform i størrelsen 140×190 cm. Opgrader din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335663470 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en enestående måde for at sikre dig en god nats søvn hver eneste nat. Med sit stilfulde lysegrå stof og elegante design vil denne seng blive et centralt element i dit soveværelse og tilføre en følelse af luksus og velvære.

Sengens slidstærke stof er ikke bare smukt at se på, det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer dig en behagelig og behagelig søvnoplevelse. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov og giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en høj kvalitet og en god nats søvn. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, som giver øget stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der sover på maven.

Den medfølgende topmadras er hudvenlig og yder ekstra komfort og beskyttelse mod slid. Med et slidstærkt stofbetræk og en blød fyld er denne topmadras den perfekte prik over i’et for din soveoplevelse.

vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 140×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en seng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på enestående vis. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med denne fantastiske kontinentalseng og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste morgen.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en detaljeret brugermanual medfølger denne seng for nem montering. Oplev den ultimative søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen – din vej til en bedre søvnoplevelse.

Scroll to Top