vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

3.966 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores sublime kontinentalseng fra vidaXL i smuk lysegrå farve. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335657827 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm er den ultimative løsning til dig, der søger en god nats søvn fyldt med komfort og velvære. Med sit elegante lysegrå stofbetræk tilføjer denne seng både stil og funktion til dit soveværelse.

Sengen er konstrueret med et slidstærkt stof, der ikke kun har et rent og moderne udseende, men også er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen til læsning eller afslapning.

Hvad der virkelig skiller denne kontinentalseng ud, er den højkvalitets madras med pocketfjedre, som tilpasser sig din kropsform og sikrer en optimal støtte. Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. De indbyggede pocketfjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket giver dig en uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen, der medfølger, er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer et ekstra lag af komfort og luksus til din søvnoplevelse. Alt i alt er dette set den perfekte sengesæt til at skabe din egen lille oase af ro og velvære derhjemme.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Med en brugervenlig manual inkluderet for nem montering, kan du hurtigt og nemt samle denne kontinentalseng og begynde at nyde dens fordele med det samme.

Med denne vidaXL kontinentalseng vil du ikke blot sove bedre, men også opleve en ny form for komfort og velvære i dit eget hjem. Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top