vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof gråbrun

4.760 kr.

Forny dit soveværelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i smuk gråbrun stof. Ultimativ komfort og stil venter dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335657924 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL vil revolutionere din søvnoplevelse og give dig en helt ny følelse af komfort og afslapning. Med en størrelse på 180×200 cm og et stilfuldt gråbrunt stofdesign vil denne seng blive det imponerende midtpunkt i dit soveværelse.

Stoffet på sengen er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og utroligt slidstærkt, hvilket sikrer dig mange års behagelig brug. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du nemt kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du f.eks. læser en god bog i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som absorberer støj og stød, så du kan bevæge dig frit i løbet af natten uden at forstyrre din partners søvn. Madrassen giver en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort, og som er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er blød og hudvenlig, og dens stofbetræk føles behageligt mod huden og giver dig en ekstra lag af luksus. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras inkluderet i pakken får du alt, hvad du behøver for at skabe din helt egen drømmeoase af komfort og velvære. Lad denne vidaXL kontinentalseng forvandle dit soveværelse til et sted, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier i stil og luksus. Giv dig selv den gave af god søvn og ultimativ afslapning med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top