vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

3.935 kr.

Forkæl dig selv med vores komfortable kontinentalseng. Eksklusivt design, fremragende kvalitet og den perfekte størrelse til en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334800850 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng er det ultimative møbel til dig, der værdsætter komfort og stil i soveværelset. Med en bredde på 140 cm og en længde på 190 cm tilbyder denne seng rigelig plads til en enkelt person eller et par, der ønsker en god nats søvn i en elegant ramme.

Sengens lysegrå stof oser af elegance og raffinement, mens det samtidig er slidstærkt og åndbart. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, uanset om du læser en god bog eller ser dine yndlingsserier.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der garanterer en støjsvag og behagelig søvnoplevelse, da de absorberer bevægelser og stød. Med en mellemhård støtte vil denne madras sikre, at din ryg forbliver korrekt justeret hele natten, hvilket er perfekt til dem, der sover på maven.

Topmadrassen, der er betrukket med et hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Den bløde fyldning sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Ved at investere i denne kontinentalseng investerer du i din egen velvære og søvnkvalitet. Den medfølgende brugermanual gør monteringen nem og enkel, så du kan nyde din nye seng på ingen tid.

Gør din søvnoplevelse til noget specielt med denne vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Lad dig forkæle og oplev den ultimative komfort i dit soveværelse med dette stilfulde og funktionelle møbel.

Scroll to Top