vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

4.914 kr.

Forkæl dig selv med luksus og komfort. vidaXL kontinentalseng i størrelse 200×200 cm med lækker lysegrå stofmadras. Oplev ultimativ søvnkvalitet i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334800951 Kategori:

Denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm vil revolutionere din søvnoplevelse på fantastisk vis. Med sit stilfulde og moderne design vil denne seng ikke blot være et smukt element i dit soveværelse, men også sikre, at du får en dyb og afslappende nattesøvn hver eneste nat.

Sengen er omhyggeligt konstrueret med et slidstærkt stof i en smuk lysegrå farve, der både tilføjer elegance og varme til rummet. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale støtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller din yndlingsfilm.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en exceptionel støtte og tilpasningsevne til din krop. Du vil føle dig svævende på en sky, mens madrassen absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker en fasthed, der ikke går på kompromis med komforten. Topmadrassen, der er designet med et hudvenligt stofbetræk, tilføjer en ekstra lag af luksus og blødhed til din soveoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med den medfølgende brugermanual vil monteringen være enkel og ubesværet.

Med et mål på 203 x 203 x 78/88 cm for sengen, 100 x 200 x 20 cm for hver madras og 200 x 200 x 5 cm for topmadrassen, er denne kontinentalseng ideel til par, der ønsker ekstra plads til at strække sig ud og slappe af.

Opgrader din søvnoplevelse med denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng og opdag den mest ultimative komfort og stil i dit soveværelse. Gå ikke glip af muligheden for at omdanne din søvn til ren luksus med denne fantastiske seng.

Scroll to Top