vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof gråbrun

4.657 kr.

Opdag luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Skabt med premium materialer, tilbyder denne seng den ultimative søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334801970 Kategori:

vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 180×200 cm i en elegant gråbrun farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stilfuldt design. Denne kontinentalseng er skabt til at give dig den optimale komfort og afslapning, hvilket gør den til det perfekte valg til ethvert soveværelse.

Det slidstærke stof i en tidløs gråbrun farve tilføjer et touch af elegance til din indretning samtidig med, at det er åndbart og modstandsdygtigt over for daglig slitage. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition, hvilket er ideelt, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer, at du får en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Den er nem at rengøre og vedligeholde, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og indbydende i lang tid.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Dette produkt leveres med en brugervenlig manual til nem montering og indeholder alt, hvad du har brug for til at opgradere dit soveværelse.

Med vidaXL kontinentalsengen med madras får du ikke kun en seng, men en hel oplevelse af luksus, komfort og stil. Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen med dette enestående møbel i dit hjem.

Scroll to Top