vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof lysegrå

5.153 kr.

Opnå en luksuriøs nattesøvn med vores elegante kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt stofdesign er dette det ultimative valg for en godnatoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335981326 Kategori:

Drømmer du om en luksuriøs søvnoplevelse efter en lang dag? Så er denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys det helt perfekte valg til dig. Denne seng vil ikke kun blive et fokuspunkt i dit soveværelse, men den vil også give dig en uforglemmelig nattesøvn.

Med sit elegante og slidstærke stof får denne seng et enkelt og rent look, samtidig med at det gør den åndbar og holdbar. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte og skaber den perfekte komfort, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Det, der virkelig gør denne seng unik, er den farverige LED-strip, der spreder lys og sjov i dit mørke soveværelse. Opdag en helt ny måde at nyde din nattesøvn på med farveskiftende LED-lys, der skaber en beroligende atmosfære og giver dig følelsen af ​​at sove under stjernerne.

Men det er ikke kun sengens udseende og lys, der gør den til en drømmeseng. Denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre sørger for, at din krop støttes på den bedst mulige måde og effektivt absorberer støj og stød.

For at fuldende din komfortoplevelse er sengen også udstyret med en hudvenlig topmadras. Denne topmadras er blød og behagelig og giver dig den ultimative følelse af luksus og komfort.

Bemærk, at selvom denne seng er en drøm, så er det vigtigt at bemærke, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Og selvom produktet kommer med et USB-stik, skal du være opmærksom på, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at forvandle din soveoplevelse til noget helt ekstraordinært. Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys er alt hvad du har brug for for at få den bedste og mest luksuriøse nattesøvn. Bestil din drømmeseng i dag. Pakken inkluderer alt hvad du behøver for nem og enkel montering.

Scroll to Top