vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof sort

3.413 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den elegante sorte stof giver et moderne touch til dit soveværelse, mens LED-lyset tilføjer en magisk stemning. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med denne unikke seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335981460 Kategori:

Få en drømmende og luksuriøs søvnoplevelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne seng bliver hurtigt omdrejningspunktet i dit soveværelse med sit elegante design og praktiske funktioner.

Vores kontinentalseng er konstrueret med et slidstærkt stof, der både tilføjer enkle linjer og et rent look til sengen. Stoffet er åndbart og slidstærkt, så du kan være sikker på, at den vil holde i lang tid.

En af de fantastiske funktioner ved denne seng er dens justerbare sengegavl. Du kan nemt justere den i højden, så den passer perfekt til din krop. Det giver ikke kun en behagelig sovestilling, men også fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv i sengen.

For at tilføje en ekstra dimension af elegance har vi inkluderet en farverig LED-strip langs sengerammen. Denne lysstrimmel skaber et magisk lys i mørket og tilføjer en hyggelig atmosfære til dit soveværelse.

Når det kommer til komfort og kvalitet, går vi ingen kompromis. Vores madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse pocketfjedre sikrer ikke kun optimal holdbarhed, men også en fremragende tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, så du kan nyde en rolig og afslappende nattesøvn.

For at fuldende din søvnoplevelse kommer denne seng også med en hudvenlig topmadras. Topmadrassen er lavet af blødt og behageligt materiale, der vil give dig den ultimative komfort og en behagelig overflade at sove på.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Du kan dog klippe den del af madrassen med saksesymbolet, og USB-delen vil fortsætte med at fungere perfekt. For nem montering leveres hver seng med en brugermanual.

Sengen leveres med et USB-stik, men bemærk venligst, at den certificerede 5 V USB-strømadapter ikke er inkluderet. Med hensyn til dimensioner er sengen 203 x 93 x 118/128 cm (L x B x H), madrassen er 90 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen er 90 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Få drømmesengen og tilføj elegance og komfort til dit soveværelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Tag springet og nyd en fantastisk søvnoplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top